"NOW" sponsering

Om ons team te financiëren zijn wij mede afhankelijk van sponsers. We hebben diverse interessante sponser mogelijkheden;

 • Club van 50 :  
  Vanaf dit bedrag is het al mogelijk om Raceteam “NOW” te steunen. Er wordt € 50,- overgemaakt naar het Raceteam en u bent lid van de club!
  Uw naam wordt op het sponsorbord vermeld, welke iedere racedag bij de pitbox wordt geplaatst. 
 • Club van 100:  
  U ontvangt een “NielsOnWheels” race t-shirt die wordt overhandigd op de racedag zelf.
  U naam wordt op het  sponsorbord vermeld. Gratis barbecue samen met Raceteam”NOW”.
 • Vanaf € 500,-:
  “NielsOnWheels” t-shirt, barbecue, naam of bedrijfslogo op motor, foto van u en bedrijf op website van Raceteam “NOW” met mogelijkheid om door te ‘linken’, u bedrijf in de    
  media (d.m.v. regionale dagbladen etc.)
 • Vanaf € 750,-:
  Als u dit bedrag sponsort dan vergoedt u de benodigde brandstof van de racemotor voor het gehele seizoen!! Bij dit bedrag gelden dezelfde voorwaarden als  € 500,-.
 • Vanaf € 1000,-:
  Als u dit bedrag sponsort dan vergoedt u de huur van de pitbox voor het gehele seizoen!! Hier gelden dezelfde voorwaarden als vanaf € 500,-  met als extra optie, de   
  mogelijkheid om op de sponsordag een aantal ronden te mogen rijden op de racemotor van “NielsOnWheels” op het racecircuit van Assen!!! 
 • Vanaf € 1500,-:
  Als u dit bedrag sponsort dan vergoedt u de voorjaars-trainingen die meestal in Frankrijk worden verreden en voorafgaan aan het raceseizoen!! Hier gelden dezelfde
  voorwaarden als bij € 1000,-.
 • Vanaf € 2000,-: 
  Als u dit bedrag sponsort dan vergoedt u het inschrijfgeld van alle te verrijden racedagen gedurende het gehele seizoen!! Hier gelden dezelfde voorwaarden als bij € 1000,-.
 • Vanaf € 7500,-: 
  Als u dit bedrag sponsort dan vergoedt u de racebanden die nodig zijn voor 1 seizoen!!! Hier gelden dezelfde voorwaarden als bij € 1000,- en tevens is hier de mogelijkheid
  om de racemotor in uw bedrijfskleuren te presenteren.
 • Vanaf € 20.000,-:
  Als u dit bedrag sponsort dan vergoed u een compleet raceseizoen voor raceteam” NOW” waardoor het team voor het grootste gedeelte fanancieël onafhankelijk is en zich zo volledig kan concentreren op het presteren waardoor het ‘in the picture’ rijden herhaaldelijk gerealiseerd kan worden ten gunste van rijder,team en natuurlijk sponsor!

Vanaf iedere donatie wordt u altijd op de hoogte gehouden via e-mail over de laatste ontwikkelingen rondom raceteam “NOW”.
U kunt natuurlijk ook zelf een sponsorbedrag samenstellen in het geval hierboven niet stond vermeld. Er zijn altijd mogelijkheden bespreekbaar in geval van reclame-uitingen voor uw bedrijf.
Tevens kunt u bij een donatie vanaf € 500,- de racemotor ter beschikking krijgen als reclame-stunt bij een bedrijfspresentatie / -feest.

© 2005 - PPNL Internet Services / Niels Jansen